PLĖŠYTA BARBEQUE “VIŠTIENA”
- Vaida Alijeva
- 07-21
- 2 min. skaitymo
Atnaujinta: 07-22
Šis receptas atkeliauja iš mano vyro kišenės. Jūs jau tikriausiai supratot, kad Woman to Woman receptai yra ne tik mano, bet ir visos mano šeimos kūrybos vaisius. Aš esu ta, kurios mityba gausi šviežio maisto, vaisių, žalėsių, mažai riebalų, na trumpai tariant orientuojuosi į sveikiausią augalinės mitybos piramidę, nes mano kūnas mūsų šeimoje jautriausias, su kur kas didesniu polinkiu į lėtines ligas, virškinimo problemas ir t.t., o mano vyras ir visa jo genetika - be galo gera, jis neturi ir neturėjo jokių simptomų ar lėtinių ligų, gali valgyti bet ką, bet renkasi augalinę mitybą dėl pamatinių vertybių - “nežudyti” ir “nekelti” skausmo gyvūnams. Perėjęs prie augalinės mitybos noro skaniai, komfortiškai, “nuodėmingai” valgyti jis neprarado. Jis pas mus tas varikliukas, kuris nori perkurti visus anksčiau mylėtus receptus - burgerius, picas, makaronus, sumuštinius ir t.t. Tad šį kartą Jūsų dėmesiui - plėšytos barbeque “vištienos” receptas, kuris pravers jums tiek gaminant burgerius, tiek tacos, tiek sumuštinius. Neabejoju, kad galite gaminti ne tik sau, bet ir kritiškai nusiteikusiems draugams / artimiesiems, kuriems atrodo, kad valgymas be mėsos yra prėskas ir nuobodus.
Norite skaityti daugiau?
Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą