top of page


MORKŲ KREMINIS PADAŽAS
Dar vienas gardus padažas jūsų salotoms. Tai mano nauja “meilė”. Jau ilgai ieškojau kažko naujo, nes augalinis čederio padažas, kad ir man labai labai patinka, bet jau atsibodo, nes jį gaminu nuolat praktiškai kasdien ilgiau nei metus. Šis morkų padažas paįvairina mano pasirinkimus ir yra tikrai nuostabiai gardus, visai kaip čederio padažiukas.


“KARALIŠKOS” PUPELĖS
Nežinau, kodėl karališkos, bet būtent toks man pavadinimas atėjo į galvą, kai nutariau parašyti jums šį receptą. Galbūt todėl, kad jos didelės, gausios skonių, naudingų medžiagų. Pupelės - turtingos maistine verte. Jos mokslininkų įtraukiamos į superfood kategoriją. Rekomanduoja jų suvalgyti kasdien bent po pusę puodelio. Šias pupeles gardu valgyti kaip užkandį, kuris turtingas augalinių baltymų, ar dėti kaip “toping’us” į sriubas, salotas, budos dubenėlius ar ant sūrių vafli


“BOUNTY” DATULĖS
Šis desertukas - dieviškas, tiesiog tirpsta burnoje. Iš tiesų primena bounty šokoladukus, tik žinoma didžiulis skirtumas - sudėtis švari, be pridėtinio cukraus, ingredientai kokybiški, 100 proc. augaliniai, tad su malonumu galima mėgautis pačioms ir vaišinti mylimuosius.


KOPŪSTŲ IR LĘŠIŲ KARIS
Gardus, greitai pagaminamas, spalvingas, maistingas, sotus karis jūsų rudens / žiemos pietums ar vakarienei. Mes su malonumu jį valgome tiek darbo dienosmis (labai patogu, nes šis karis labai greitai pasigamina), tiek savaitgaliais.


PICA
Receptas jūsų savaitgaliams ar šventėms! Šiam receptui ruošiamės ilgai, gal keletą metų… Nes Neapolietiška pica mano vyrui - tai toks super šventas patiekalas, kad jo atidirbimui dar vis negana ir tų kelerių metų. “Dar ne idealu, bet jau arti to,” - tarė jis savaitgalį, tad aš galiausiai nutariau jūsų nebenervuoti tais picos video ir foto instagram’e ir dalinuosi receptu tokiu, koks šiuo metu jau yra mūsų šeimoje. Iki idealumo anot mano vyro, dar trūksta naminės augalinės ind


PICOS MARINARA
Šis autentiškas picos marinara padažas tobulas gaminant picą, makaronus ar kitus jūsų mėgiamus itališkus patiekalus.


SĖKLŲ IR DARŽOVIŲ UŽTEPĖLĖ
Ši užtepėlė - nuostabi naujovė mūsų šio rudens šeimos meniu. Gardi, soti, sodraus, gilaus skonio - taip kaip norisi atvėsus orams, ar ne? Tinkama tiek sotiems pusryčiams, tiek užkandžiui. Gausi geležies ir skaidulų. Be to, ragauta ne tik mūsų šeimos, bet ir mūsų draugų - gaminau per mergaičių gimtadienio šventę - buvo suvalgyta pirma ir paprašyta recepto bent tris kartus, ir kas keisčiausia - ne iš moterų, o vyrų!! Manau, įvertinimas puikus. Pabandykit, tikiu, kad ir jums, ir


TOFU IR PAPRIKŲ KARIS
Atėjęs ruduo kviečia į virtuvę – norisi šilto, jaukaus ir maistingo patiekalo, kuris greitai paruošiamas, bet kartu nuteikia komfortiškai. Tokiomis dienomis puikiai tinka kariai ar sriubos – paprasti, bet sotūs ir mėgiami visos šeimos. Šis tofu ir paprikų karis – vienas iš tų receptų, kurie išgelbėja mane net ir užimtomis dienomis: vos keli ingredientai, minimali priežiūra ir turime kvapnų, maistingą patiekalą. Be to, jį galima pasiruošti iš anksto, o prieš valgant tereikia p
bottom of page