top of page

MORKŲ PAGARDAS

  • Writer: Vaida Alijeva
    Vaida Alijeva
  • prieš 6 dienas
  • 1 min. skaitymo

Šis pagardas pastarosiomis savaitėmis mano namuose gaminamas bent 3 kartus per savaitę ir gaminama jo daugiau, kad visada budėtų šaldytuve, kai tik prireiks greitai pagaminti pietus, vakarienę ar kokį užkandį. Jis - “mėsingas”, pikantiškas, ir labai tinka prie salotų laivelių / tacos, raw sushi tacos ar tiesiog kaip pagardas ant duonytės, salotų lapo ar kokio krekerio. Jis suteikia sodrumo, sotumo prie vandeningų daržovių, bet tuo pačiu labai lengvas virškinimo sistemai. Ir dar jis man labai primena vieną pagardą, kurį mano mama gamindavo ir aš jį tiesiog dievindavau! Jį gamindavo su morkomis, rūkyta vištiena, česnakais ir sūriu.. ilgai galvojau kuo jį pakeisti, ir štai - kur kas sveikesnė ir lengvesnė versija šiame recepte!

    Norite skaityti daugiau?

    Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

    bottom of page