top of page

“KARALIŠKOS” PUPELĖS

  • Writer: Vaida Alijeva
    Vaida Alijeva
  • prieš 4 dienas
  • 1 min. skaitymo

Nežinau, kodėl karališkos, bet būtent toks man pavadinimas atėjo į galvą, kai nutariau parašyti jums šį receptą. Galbūt todėl, kad jos didelės, gausios skonių, naudingų medžiagų. Pupelės - turtingos maistine verte. Jos mokslininkų įtraukiamos į superfood kategoriją. Rekomanduoja jų suvalgyti kasdien bent po pusę puodelio. Šias pupeles gardu valgyti kaip užkandį, kuris turtingas augalinių baltymų, ar dėti kaip “toping’us” į sriubas, salotas, budos dubenėlius ar ant sūrių vaflių. 

    Norite skaityti daugiau?

    Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

    bottom of page