top of page

PICA

  • Writer: Vaida Alijeva
    Vaida Alijeva
  • 10-06
  • 2 min. skaitymo

Receptas jūsų savaitgaliams ar šventėms! Šiam receptui ruošiamės ilgai, gal keletą metų… Nes Neapolietiška pica mano vyrui - tai toks super šventas patiekalas, kad jo atidirbimui dar vis negana ir tų kelerių metų. “Dar ne idealu, bet jau arti to,” - tarė jis savaitgalį, tad aš galiausiai nutariau jūsų nebenervuoti tais picos video ir foto instagram’e ir dalinuosi receptu tokiu, koks šiuo metu jau yra mūsų šeimoje. Iki idealumo anot mano vyro, dar trūksta naminės augalinės indujos… haha :)) manau, jos lauksim dar keletą metų. O iki tol - mielai jus kviečiu mėgautis picos pado, marinaros ir mozzarllos sūrio receptų derme. Man šis receptas jau idealus. Ir dar. Ne, tai ne sveikatinantis receptas (nes naudojami balti miltai, ir net nedidelis kiekis alyvuogių aliejus siekiant išlaikyti autentišką picos pado skonį), bet augalinis ir vis tiek palankesnis nei valgyti įprastą picą, nes augaliniai produktai lengviau virškinami ir neintoksikuojantys. O skonis… nuostabus. Lauksiu jūsų atsiliepimų kaip jums!

      Norite skaityti daugiau?

      Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

      bottom of page