top of page

FETA

  • Writer: Vaida Alijeva
    Vaida Alijeva
  • prieš 5 dienas
  • 2 min. skaitymo

Atnaujinta: prieš 2 dienas

Šį receptą parsivežiau iš plant-based šefų mokymų. Išbandėme namuose, truputį pakoregavome pagal savo skonį, ir dabar tai – vienas tų atradimų, kuriais be galo džiaugiasi visa mūsų šeima. Taip pat su dideliu džiaugsmu noriu perduoti šį receptą ir jums. Nes juk kartais taip pasiilgsti „sūrio skonio“, o čia – visa tekstūra, skonis ir net tas fetos sūrumas, lyg tradicinio feta sūrio, tik be jokio pieno produkto. Beje, šis receptas gali būti dvejopas: galima pagaminti kietą fetą, taip pat ir švelnų tepamą kremą (visai kaip „Philadelphia“). Abu variantai verti nuodėmės!

        Norite skaityti daugiau?

        Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

        bottom of page