FETA
- Vaida Alijeva
- prieš 5 dienas
- 2 min. skaitymo
Atnaujinta: prieš 2 dienas
Šį receptą parsivežiau iš plant-based šefų mokymų. Išbandėme namuose, truputį pakoregavome pagal savo skonį, ir dabar tai – vienas tų atradimų, kuriais be galo džiaugiasi visa mūsų šeima. Taip pat su dideliu džiaugsmu noriu perduoti šį receptą ir jums. Nes juk kartais taip pasiilgsti „sūrio skonio“, o čia – visa tekstūra, skonis ir net tas fetos sūrumas, lyg tradicinio feta sūrio, tik be jokio pieno produkto. Beje, šis receptas gali būti dvejopas: galima pagaminti kietą fetą, taip pat ir švelnų tepamą kremą (visai kaip „Philadelphia“). Abu variantai verti nuodėmės!
Norite skaityti daugiau?
Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą