Seminarų ciklas "KĄ VALGYTI?"
Išsiaiškinus kokie maisto įpročiai mums kenkia - daugeliui kyla klausimas tai KĄ VALGYTI, jei negalima mėsos, kiaušinių, pieno produktų, maisto, supakuoti plastike ir t.t. Valgyti tikrai yra ką ir labai daug!
Šiame seminarų cikle pasakoju apie Visavertės augalinės mitybos (angl., Whole Food Plant based diet) ir Lifestyle medicinos rekomendacijas. Seminarų ciklą sudaro šie seminarai:
1. Kokius produktus valgome? Šiame seminare pasakoju, kokie produktai visada yra mano virtuvėje, kokie produktai yra palankūs mūsų sveikatai ir kuriuos mes valgome kasdien.
2. Sveikos lėkštės formavimo principai. Seminare papasakosiu kaip formuoti lėkštę, kad jaustumėtes sveika, energinga, soti ir kad mityba būtų turtinga maistinėmis medžiagomis.
3. Kaip valgyti dienos eigoje? Šiame seminare atsakysiu į dažnai man užduodamą klausimą dėl mitybos planų. Papasakosiu jums ką geriausia valgyti pusryčiams, kaip apskritai pradėti dieną, ką valgyti pietums, o ką vakarienei? Ar galima užkandžiauti ir ką rinktis užkandžiams? O ką valgyti desertui?
4. Kiek ir ko rekomenduojama suvalgyti? Šiame seminare pasidalinsiu mokslininkų rekomendacijomis kiek ir kokių produktų rekomenduojama suvalgyti per dieną?
Seminarą lydinčioje medžiagoje rasite produktų sąrašus, sveikos lėkštės formavimo schemą, mokslininkų, kuriuos verta pasekti sąrašą, rekomenduojamų knygų sąrašą bei rekomenduojamos dokumentikos apie augalinę mitybą sąrašą.
Seminarų trukmė - 2 val. 13 min.
Seminarų ciklas: "KĄ VALGYTI?"
Seminarų ciklas: "KĄ VALGYTI?"


Kokius maisto produktus valgome?

Sveikos lėkštės formavimo PRINCIPAI

Dienos MENIU
