top of page

KEPTI BRIUSELIO KOPŪSTĖLIAI

Iš tiesų briuselio kopūstų ilgai nepavyko man prisijaukinti. Nors ir žinojau, kad jie labai turtinti, juose gausu vitamino C, antioksidantų, detoksikuojančių savybių, jie naudingi virškinimo sistemai, širdies sveikatai, tačiau vis skonis netenkino, tad suvalgydavau vieną kitą, bet tikrai negausiai. Iki tol, kol pabandžiau iškepti juos pagal šį receptą. Nuo šiol žiemos metu, kai šviežių daržovių nevisada yra po ranka, o ir skonis nekoks, briuselio kopūstėliai yra labai kviečiams svečias ant mūsų stalo. Ir juos valgau ne aš viena, o visa šeima!! Man - tai didis pasiekimas, tad receptui skiriu apdovanojimą.

    Norite skaityti daugiau?

    Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

    bottom of page