ŠPARAGŲ SRIUBA
- Vaida Alijeva
- 04-07
- 1 min. skaitymo
Kai pavasaris įsibėgėja, o turgeliuose pasirodo švieži, traškūs šparagai, perku juos puokštėm ir nešu namo. Šparagai - itin naudingi mūsų kūnams - jie lengvi, kupini skaidulų, vitaminų A, C, K bei folio rūgšties, o taip pat veikia kaip natūralus organizmo valytojas – skatina švelnų detoksą. Ši daržovė stiprina imunitetą, gerina virškinimą ir padeda išlaikyti energiją be jokio sunkumo pojūčio. Todėl šparagų sriuba – puikus pasirinkimas, kai norisi ko nors ir skanaus, ir naudingo. Ji švelni, aksominė, subtiliai kvepianti žolelėmis, šviežumu, turinti ir riešutų prieskonį, o ir pagaminama labai greitai ir lengvai, tad tobula tiek lengviems ir greitiems pietums, tiek vakarienei.
Norite skaityti daugiau?
Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą