top of page

ŠPARAGŲ SRIUBA

  • Writer: Vaida Alijeva
    Vaida Alijeva
  • 04-07
  • 1 min. skaitymo

Kai pavasaris įsibėgėja, o turgeliuose pasirodo švieži, traškūs šparagai, perku juos puokštėm ir nešu namo. Šparagai - itin naudingi mūsų kūnams - jie lengvi, kupini skaidulų, vitaminų A, C, K bei folio rūgšties, o taip pat veikia kaip natūralus organizmo valytojas – skatina švelnų detoksą. Ši daržovė stiprina imunitetą, gerina virškinimą ir padeda išlaikyti energiją be jokio sunkumo pojūčio. Todėl šparagų sriuba – puikus pasirinkimas, kai norisi ko nors ir skanaus, ir naudingo.  Ji švelni, aksominė, subtiliai kvepianti žolelėmis, šviežumu, turinti ir riešutų prieskonį, o ir pagaminama labai greitai ir lengvai, tad tobula tiek lengviems ir greitiems pietums, tiek vakarienei. 

    Norite skaityti daugiau?

    Užsiprenumeruokite womantowoman.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

    bottom of page